Toimitamme tuotteet asiakkaalle Postin tai Matkahuollon toimituspalvelujen välityksellä. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Lähetämme tuotteet 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta, varastotilanteesta riippuen. Lähetämme toimitusvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin. Mikäli toimitus viivästyy, otamme teihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja ilmoitamme oletetun toimitusajan. Jos osa tilatuista tuotteista voidaan toimittaa ja osa joudutaan tilamaan, sovimme samalla toimitetaanko tuotteet yhdessä vai kahdessa toimituksessa. Tilaustoimituksena toimitettavien tuotteiden toimitusaika vaihtelee.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästämme Rajamäeltä (Patruunantie 14B, ovi 4, 05200 Rajamäki).

Päivitetty 29.9.2022