Tervetuloa KartPart.fi verkkokauppaan! Olet oikeassa paikassa.

sparcopuvut_1920x300.jpg

Verkkokauppa on tänään avattu, vielä vähin äänin, jotta voimme alkaa palvella asiakkaitamme myös tällä myyntikanavalla. Tuotteiden lisääminen kauppaan jatkuu edelleen, samoin toiminnallisuuden ja ulkoasun viilaaminen.

Grand Opening tapahtuu, kun saamme vielä muutaman tuoteryhmän tuotteet esille. (mutta vinkkaa toki kaverillesikin)

Muutamia huomioita tämän hetken tilanteesta:

  • Kaikkia tuotteitamme ei vielä löydy täältä eli ota suoraan yhteyttä jos et löydä jotain mitä tarvitset
  • Osasta tuotteista puuttuu vielä kuvat ja/tai tarkennetut tiedot
  • Hinnat ja saldotiedot pitävät paikkansa. Eli kaikki mitä täältä löytyy, on tilattavissa
  • Verkkokaupasta löytyy myös tuotteita, joita ei löydy suoraan hyllystä. Tuotteet ovat kuitenkin sellaisia, joita saamme hyllyyn joustavasti 1-3-5 arkipäivän toimitusajalla. Tämä jakaa mielipiteitä, mutta olemme valinneet tämän lähetymistavan.

Kauttamme saat Energy kartingrungot ja varaosat, IAME moottorit ja varaosat, Raket moottorit ja varaosat, yleisvaraosat, Sparco ajovarusteet, Arai, Stilo ja Bell kypärät ja muut tarvikkeet.

Mikä on KartPart.fi ja miksi se näyttää Energy -kaupalta? Hyvä kysymys, johon ei ole yksiselitteistä vastausta. KartPart.fi oli yksi Suomen ensimmäisiä kartingsektorin verkkokauppoja. Doman rekisteröitiin maaliskuussa 2012. Tuolloin kauppa keskittyi pääosin Ferodo jarrupalojen yleisimpien varaosien myyntiin. Allekirjoittaneelle KartPart.fi oli ympäristö, jossa perehdyttiin ja saatiin verkkokauppojen pystyttämiseen ja ylläpitoon tarvittava osaaminen. Sen jälkeen niitä on toteutettu useita, eri sektoreille.

Verkkokauppa hiipui ja poistui markkinoilta muiden kuvioiden alle. Tänään alkaa uusi aikakausi sen historiassa. Valikoimamme tulee kattamaan kaiken, mitä harrrastukseesi tarvitset. Niiden Ferodon jarrupalojen lisäksi. Ja kaikki asiakkaat ovat tervetulleita, rungon merkistä riippumatta.

Ota yhteyttä, jos on toiveita tai muita kommentteja. Ja jos et tänään löytänyt sitä mitä etsit, tule parin päivän päästä uudestaan! Valikoimamme laajenee koko ajan. Ja olet toki aina tervetullut paikan päälle myymäläämme Nurmijärvelle. Meille on helppo poiketa Tampere-Hämeenlinna-Helsinki moottoritieltä.

OTA YHTEYTTÄ

sparcokengat_1920x300.jpg