23.3.2021 Verkkokauppa avattu

Verkkokauppamme osoitteessa KartPart.fi on ollut muutaman päivän auki. Valmishan se ei ole, mutta tuotteita on jo sen verran, että kannattaa tutustua ja tilata esimerkiksi kevään tarpeet. Tuotteiden lisääminen kauppaan jatkuu edelleen, samoin toiminnallisuuden ja ulkoasun viilaaminen.

Muutamia huomioita tämän hetken tilanteesta:

  • Kaikkia tuotteitamme ei vielä sieltä löydy eli ota suoraan yhteyttä jos et löydä jotain mitä tarvitset
  • Osasta tuotteista puuttuu vielä kuvat
  • Suurimmat puuttuvat tuoteryhmät ovat:
    • Moottorit ja varaosat
    • Energyn merkkikohtaiset varaosat (ja sen myötä osa muihinkin runkoihin sopivista nippeleistä)
    • Penkit
  • Verkkokaupasta löytyy myös tuotteita, joita ei löydy suoraan hyllystä. Tuotteet ovat kuitenkin sellaisia, joita saamme hyllyyn joustavasti 1-3-5 arkipäivän toimitusajalla. Tämä toimintamalli jakaa mielipiteitä, mutta olemme nyt valinneet tämän lähestymistavan.

Kauttamme saat Energy kartingrungot ja varaosat, IAME moottorit ja varaosat, Raket moottorit ja varaosat, yleisvaraosat, Sparco ajovarusteet, Arai, Stilo ja Bell kypärät ja muut tarvikkeet.

ARAI kypärät saapuivat

Saimme jo ensimmäisen lähetyksen Arain-kypäriä. Hyllystä löytyy muutamia kokoja sekä CK-6 että SK-6 kypäriä.

Toinen lähetys on tulossa maaliskuun lopussa, joten jos kokoasi ei nyt löydy hyllystä, voimme varata sen suoraan tulevasta kuormasta.

Sparco ajovarusteet verkkokaupastamme

Myymälässämme on esillä kaikki värimallit ja kokeiltavana kaikki koot. Jos hyllystä ei löydy haluamaasi koko/väriyhdistelmää, saamme sen nopeasti maahantuojan varastosta.

Samoin verkkokauppatilaukset, vaikka kaikkia koko/väriyhdistelmiä ei löydy suoraan hyllystä, saamme haluamasi kombinaation pääsääntöisesti yhden arkipäivän viiveellä maahantuojan varastosta.

Mikä on KartPart.fi ja miksi se näyttää Energy -kaupalta? Hyvä kysymys, johon ei ole yksiselitteistä vastausta. KartPart.fi oli yksi Suomen ensimmäisiä kartingsektorin verkkokauppoja. Doman rekisteröitiin maaliskuussa 2012. Tuolloin kauppa keskittyi pääosin Ferodo jarrupalojen ja yleisimpien varaosien myyntiin. Allekirjoittaneelle KartPart.fi oli ympäristö, jossa perehdyttiin ja saatiin verkkokauppojen pystyttämiseen ja ylläpitoon tarvittava osaaminen. Sen jälkeen niitä on toteutettu useita, eri sektoreille.

Verkkokauppa hiipui ja poistui markkinoilta muiden kuvioiden alle. Tänään alkaa uusi aikakausi sen historiassa. Olemme täyden palvelun kartingkauppa, valikoimamme tulee kattamaan kaiken, mitä harrastukseesi tarvitset. Niiden edullisten Ferodon jarrupalojen lisäksi. Ja kaikki asiakkaat ovat tervetulleita, rungon merkistä ja väristä riippumatta.

Ota yhteyttä, jos on toiveita tai muita kommentteja. Ja jos et tänään löytänyt sitä mitä etsit, tule parin päivän päästä uudestaan! Valikoimamme laajenee koko ajan. Ja olet toki aina tervetullut paikan päälle myymäläämme Nurmijärvelle. Meille on helppo poiketa Tampere-Hämeenlinna-Helsinki moottoritieltä.

Tutustu verkkokauppaamme

Jaa tieto muillekin:

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *